Concurs  pentru ocuparea postului de  Director institut gradul II, normă întreagă din cadrul Institutului de Informatică Teoretică

Data publicării: 12/05/2023

Secția de Știința și Tehnologia Informaţiei a Academiei Române în colaborare cu Filiala Academiei Române din Iași organizează concursul pentru ocuparea postului de Director institut de cercetare gradul II, normă întreagă, contract individual de muncă, mandat de patru ani, la Institutul de Informatică Teoretică din Iași. Concursul se va desfăşura la sediul Academiei Române din București, Calea Victoriei 125, în data de 23.06.2023, de la ora 11.00.

Condiţii pentru ocuparea postului: studii superioare de lungă durată şi titlul ştiinţific de doctor; titlul de cercetător ştiinţific gradul I ori cercetător ştiinţific gradul II, profesor universitar ori conferenţiar universitar sau membru titular ori corespondent al Academiei Române; competenţă managerială, decizională şi profesională, probată prin experienţa anterioară şi/sau prin atestat pentru management în cercetare-dezvoltare (https://acad.ro/acteNormative/doc2017/a1219- RegulamentConcursDirectori.pdf).

Dosarele de concurs se depun la Registratura Academiei Române din Calea Victoriei nr. 125, sector 1, Bucureşti până la data de 12.06.2023, ora 15:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine accesând http://iit.academiaromana-is.ro/, https://acad.ro/institutia/unitati_cercetare.html ori de la secretariatul comisiei de concurs, camera 28, Academia Română, de luni până vineri, între orele 9-12, la telefon 021 212 86 29.

Anunț, bibliografie și calendar de desfășurare a concursului.pdf

Anunț.pdf

Rezultatul selecției dosarelor de concurs.pdf

Rezultatul interviului și prezentarea programului managerial.pdf

Rezultatul final.pdf