Cunoaștere și revoluție științifică în secolul al XXI-lea

Stimaţi colegiComitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii, Filiala Iași, împreună cu Institutul de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zane” al Filialei Iași a Academiei Române vă invită să participați la prima ediție a conferinței CUNOAȘTERE  ȘI  REVOLUȚIE ȘTIINȚIFICĂ ÎN SECOLUL al XXI-lea, ce se va desfășura la Iași în perioada 8-9 iunie 2018.

Conferința își propune să fie o platformă de dezbatere pentru stimularea și promovarea cercetării în domeniul logicii, epistemologiei, istoriei, filosofiei și metodologiei ştiinţei, inclusiv al științelor tehnice şi tehnologiilor. Pornind de la o viziune largă asupra intensiunii domeniilor acceptăm lucrări cu viziune pluri- și transdisciplinară. Prin acest dialog dorim o strângere a legăturilor dintre oamenii de știință, cercetătorii români și cei din străinătate, de profil variat, reprezentanți ai instituțiilor, societăților și revistelor academice.

Pentru înscriere, vă rugăm să transmiteţi într-un document ataşat până la 14.05.2018 titlul lucrării (în română şi engleză) însoţit de un rezumat în limba engleză de maximum 200 de cuvinte pe adresa crifst.iasi@gmail.com.

Lucrările vor fi publicate într-un volum colectiv în cadrul Editurii Academiei Române.

Preşedinte al Filialei CRIFST Iaşi,

Acad. Teodor Dima

Organizatori:

Comitet organizatoric:

Comitet științific:

Conferinta CRIFST 2018