Sisteme fuzzy în economie

Simpozionul ştiinţific „SISTEME FUZZY ÎN ECONOMIE” este organizată în vechea cetate de cultură a orașului Iaşi  la inițiativa Laboratorului de sisteme fuzzy din cadrul Colectivului de cercetări economice a  INSTITUTUL DE CERCETĂRI ECONOMICE ŞI SOCIALE „GH. ZANE”.

Conferința face parte din prestigioasa manifestarea științifică  internațională ZILELE ACADEMICE IEŞENE  organizată de  Academia Română, Filiala Iaşi. și a ajuns  la cea de a XXXVIII ediție şi reprezintă continuarea unei deosebite şi respectate tradiții  de cercetare în domeniul managementul incertitudinii și prelucrarea datelor, cu accent pe sisteme fuzzy, logică fuzzy, numere fuzzy, urmărind atât dezvoltarea cadrului conceptual, cât si transferul în domenii cu  mare aplicabilitate.

Cu un topic mai restrâns dar de mare interes pe plan internaţional,  manifestarea îşi propune să adune noi preocupări în domeniu şi dezvoltarea grupului  de cercetare de la Iaşi organizat jurul Laboratorului de sisteme fuzzy din cadrul institutului.

Manifestarea se va desfășura  on-line, începând cu ora 10,00, pe platforma ZOOm la adresa

https://us02web.zoom.us/j/85796466223?pwd=cXRkc21tMysvZGp4czRkaHhIQ1ZEQT09

Image by KamranAydinov on Freepik

Organizatori:

INSTITUTUL DE CERCETĂRI ECONOMICE ŞI SOCIALE „GH. ZANE”, ACADEMIA ROMÂNĂ – FILIALA IAŞI

Comitet organizatoric:

Gherasim Ovidiu
Ciprian Ionel Alecu

Comitet științific:

Ciprian Ionel Alecu
Gherasim Ovidiu
Dorian Vlădeanu

Simpozion național

24.10.2023

On-line